Predictive Homeopathie

Predictive Homeopathie is de normale klassieke homeopathie volgens Hahnemann.

De grondlegger dr. Prafull Vijayakar heeft de filosofie van Hahnemann verder uitgewerkt en verbonden aan de huidige kennis van de fysiologie en pathologie. Dr. Vijayakar heeft laten zien dat deze manier van homeopathie in staat is zeer zware pathologie te genezen.

Sinds ik op deze manier werk zijn mijn resultaten duidelijk beter geworden en en zie ik ook bij zwaardere pathologie (lichamelijk en psychisch) duidelijke verbeteringen en genezingen.

Om de 2 jaar ga ik naar India om te zien hoe ze de homeopathie in praktijk brengen.

Ze organiseren in India de zogenaamde ‘Hope for the Hopeless’ camps. Op meer dan 30 plekken in India worden kinderen behandeld met de meest zware pathologie. Denk aan kinderen die blind, doof of geestelijk gehandicapt zijn. Maar ook mensen met aangeboren afwijkingen, kanker, MS, ALS, leverziekten, nierziekten, enz. Per dag komen er tussen 1000 en 2000 kinderen die door een groep van 100 homeopaten behandeld worden. Het bijzondere is dat deze kinderen gratis behandeld worden en het succespercenatage is zeer hoog. Ik heb zelf mee mogen maken dat een jongen die niet kon lopen en nadat ik 2 jaar later weer terugkwam in India naar me toe kwam lopen!

Om deze manier van werken in Nederland bekend is er een opleiding gestart voor afgestudeerde homeopaten. Na deze 10 dagen heb je alle basiskennis om deze manier van werken toe te passen. Door verdere nascholingen, werkgroepen begeleiden en individuele begeleiding van homeopaten en het schrijven van artikelen probeer ik mijn kennis over Predictive Homepathie verder te verspreiden.

Vanuit India hebben we In Europa is er een samenwerking tussen Nederland, Duitsland en Zwitserland om deze manier van werken bekend te maken door het organiseren van opleidingen, seminars en symposia.

Het is mijn grootste wens om de Predictive Homeopathie een volwaardige plaats te laten krijgen in de medische zorg!

 

Voor meer informatie over de opleiding Predictive Homoepathie kun je kijken op onze website: https://predictive-homeopathie.nl/

 

 

TOP